<<<september 2021><<
september 2021
30310102030405
Dette gjelder for all foreldrebetaling til barnehage og SFO:

1. Betal fakturaen du har fått tilsendt for mars måned som vanlig.

2. Du vil få tilbakebetalt for de dagene du ikke har kunnet benytte deg av tilbudet som følge av stengt skole/barnehage. Vi kommer tilbake med egen informasjon om tidspunkt for tilbakebetaling.

3. Vi avventer situasjonen videre framover. Så lenge skoler og barnehager er stengt, vil vi ikke sende ut faktura med krav om foreldrebetaling.

I år skal vi levere vårt første bidrag til Pepperkakebyen.

Vi har et fint uteområde med sandkasse, reiler, plen, trær, bakker, steiner og planter. Og nok av boltreplass!

I barnehagen serverer vi 3 måltider. Vi serverer frokost, lunsj og frukt. Det er ca 3 timer mellom hvert måltid, og vi sitter minst 30 minutter med bordet hver gang.

Her får dere et kort tilbakeblikk på hva vi har gjort i løpet av September...

Hei alle :) Her kommer måneds brevet for Oktober! Det er også en liten oppsummering av september men mest våre planer for Oktober :) Vi gleder oss til ny måned med nye spennende tema og opplevelser!

Tur til kraftstasjonen via "Laksetrappen" og Selemorkveien

Nå lanserer Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet nettstedet foreldrehverdag.no der foreldre kan finne faglig kvalitetssikret informasjon om hvordan de kan forstå barnet sitt bedre. Målet er å gi foreldre inspirasjon, tro på egen omsorgsevne og bidra til å styrke samspillet i hverdagen. Nettstedet tar utgangspunkt i det anerkjente veiledningsprogrammet ICDP (International Child Development Program) og er utviklet i samarbeid med fagfolk.

Foreldrehverdag.no bygger på kunnskap om barns utvikling og viser hvordan foreldre kan støtte barnet i denne. Nettsiden inneholder artikler, filmer og enkle oppgaver. Oppgavene skaper refleksjon og kan hjelpe leseren å omsette kunnskapen til egen foreldrehverdag. Artiklene handler om alt fra grensesetting, ros og anerkjennelse til søskenkrangel, trass og ungdomstid.