<<<juni 2021><<
juni 2021
31010203040506
Her er noen bilder fra den siste tiden på blåklokkeavdelingen :)

Vi har reist i følelsesuniverset på blåklokkeavdelingen :)

Denne aktiviteten begynte i samlingsrommet, hvor vi lekte med tørkede blader, så gikk vi inne på avdelingen igjen og sanset med føttene!

Månedens farge er oransje. Den ene gruppen på avdelingen fikk prøve seg på å lage fargen ved å blande gul og rød maling.

Endelig er det på plass ☺☺☺.

Jippi, da er vi endelig igang :)

Dette gjelder for all foreldrebetaling til barnehage og SFO:

1. Betal fakturaen du har fått tilsendt for mars måned som vanlig.

2. Du vil få tilbakebetalt for de dagene du ikke har kunnet benytte deg av tilbudet som følge av stengt skole/barnehage. Vi kommer tilbake med egen informasjon om tidspunkt for tilbakebetaling.

3. Vi avventer situasjonen videre framover. Så lenge skoler og barnehager er stengt, vil vi ikke sende ut faktura med krav om foreldrebetaling.

Så var vi komt til februar, og månedene fyker forbi oss! Heldigvis går det ikke så fort at vi ikke får kost oss, for det gjør vi hver dag :) Vi ser mye kjekk og god lek på avdelingen nå :)

GODT NYTT ÅR! :)

Tenk allerede et nytt år! Vi ønsker alle et godt nyttår og vi håper dere har hatt en fin julehøytid sammen! Vi vil benytte anledningen til å takke for et godt samarbeid gjennom året som har gått, og vi ser frem til det nye året! Vil også takke for tilbakemeldinger vi har fått, det setter vi stor pris på. Vi ønsker at dere alle skal oppleve at vi gjør vårt beste for å møte dere og deres barn på best mulig måte, og er helt avhengig av deres tilbakemeldinger for å kunne endre noe dersom vi ikke klarer å møte dere og deres barn slik dere ønsker.

I år skal vi levere vårt første bidrag til Pepperkakebyen.

ENDELIG!! Det er Desember :) Vi gleder oss til å glede oss sammen med barna, mens vi teller ned til julaften! Det er en fryd å få dele denne tiden med så mange gode og herlige barn som vi har her på avdelingen!