<<<juni 2021><<
juni 2021
31010203040506
Månedsbrev for Desember, skogstjerne :)

ENDELIG!! Det er Desember :) Vi gleder oss til å glede oss sammen med barna, mens vi teller ned til julaften! Det er en fryd å få dele denne tiden med så mange gode og herlige barn som vi har her på avdelingen!

I november startet vi med de første juleforberedelsene på avdelingen :) Vi laget pepperkakehjerter som vi har pyntet med melis og nonstop. Pepperkakehjertene skal vi bruke som adventskalender, vi tekker hjertene tirsdag-fredag. Vi malte også treklosser som vi hang på juletrær nede i sentrum, vil dere se juletre pynten vi laget, har vi den juletreskogen som er utenfor Adam og Eva frisør.

I desember skal vi fokusere på boka om Ingrid og Ivar som feirer jul, vi har valgt denne boka for det er gode bilder, med liten tekst og de gjør de typiske tingene som mange av oss gjør før jul. De pynter juletre, de lager julekaker og risgrøt, de lager julegaver og julepynt, de venter på julenissen og de er sammen med de som de er glad i. Ut i fra boka om Ingrid og Ivar, har vi laget til en aktivitetskalender som vi skal bruke i samlingen om morgenene for å forklare barna hva vi skal gjøre de ulike dagene :) Vi har tro på at dette blir en fin adventstid for barna med ulike aktiviteter hvor alle barna føler seg inkludert og hvor alle får fine og gode opplevelser med førjulstiden i barnehagen.

I desember begynner det 2 nye barn og 1 voksen på avdelingen. Vi ønsker Kristina velkommen til oss, hun skal jobbe som pedagogisk leder sammen med Kari, frem til august. Vi ønsker også Retaj velkommen, han begynner mandag 16. desember og derfor vil den uka være tilvenning selv om dere ikke vil merke stor forskjell på dagene til barna. Ida begynner hos oss i januar, og vi gleder oss til å bli kjent med alle 3 :) Hver mandag i desember har vi åpent besøksdag for Ida og Retaj, slik at de skal få bli kjent med oss på avdelingen. Jeg vet at barna vil ta godt imot dem, da barna deres er imøtekommende og allerede flinke til å inkludere andre barn i lek.

Ellers anbefaler jeg dere å lese månedsplanen godt, spesielt kalender delen og det som heter «viktig å huske på i Desember», her liger mye informasjon om hva de ulike dagene inneholder. Ellers inviterer vi dere på foreldregløgg og julekaker fredag 20.desember når dere henter barna. Vi håper dere har 10 minutt å avsette når dere henter barna deres denne dagen. Gløgg og julekaker serveres mellom 14.00-16.00 :)

Vi ønsker dere alle en fin adventstid og vi gleder oss til disse fine og magiske dagene frem mot jul sammen med barna :)

Hilsen Marianne, Valentina, Marion og Kari