Meny
Velg avdeling Forside
Esperantoveien 14 4100 Jørpeland
Telefon: 51 74 28 80 Send oss e-post
Redaktør: Ida Fjelde Maaland
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2023><<
september 2023
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708
Om ansatte i barnehagen

Her er litt informasjon om alle som jobber i Jørpeland barnehage. For bilde og kontaktinformasjon - gå inn på fanen som heter "våre ansatte".


SKOGSTJERNE
Tora Werner Bjørheim har tatt utdanning i Stavanger både som barnevernspedagog (2014) og barnehagelærer (2021). Hun har jobbet i barnehage i Stavanger til vi var så heldige i januar 2021, og fikk henne over på den "rette siden". Da startet hun som pedagogisk leder hos oss. Tora er rolig og avbalansert, og lar seg sjelden stresse. Hun er raus av natur, og har god kunnskap om barn. Hun ser alle barna og deres behov.

Tina Jacobsen er pedagogisk leder på Blåskog, og var ferdig utdannet i 2014. Tina trives med å være ute og på tur, og er derfor på naturgruppen vår. Hun er en tålmodig sjel, går godt overens med alle og er en person som bryr seg. Tina er rolig av natur, men tar ansvar og kontroll der det trengs. Hun blir godt likt av barna på avdelingen.

Solveig Bakke har god fartstid i Jørpeland barnehage – 28 år. Solveig trives med dramatisering og lever seg inn i samlingsstundene og får barna engasjerte. Hun gjør en ekstra innsats for å gjøre samlinger, eventyr og fortellinger ekstra spennende, og kler seg gjerne ut. Hun bryr seg og har hjerte for barna, og er dyktig på de gode samtalene med barna. 


Mari-Anne Ravnås Olsen har fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Jørpeland barnehage siden 1990. Hun har kontroll på det meste, ler mye og liker å være der hvor ting skjer. Hun lever seg inn i historier og eventyr når hun forteller, noe barna liker godt. Hun har jobbet med barn med spesielle behov, og har blant annet en del erfaring med tegn til tale.
 


BLÅSKOG:

Carlos Astorga-Vestersjø er for tiden (og dessverre) vårt eneste mann i flokken vår. Han er pedagogisk leder. Han har humor, er svært kreativ og har evnen til å få barna med seg og å engasjere. Han er kunstinteressert, og alle turene hans på forskjellige bruktmarkeder har gagnet barnehagen mer enn en gang! Han er god med barna, og er godt likt på avdelingen.

Nora Fonneland er barne- og ungdomsarbeider med godt humør! Avslappet, god og rolig rundt barna, og er en tålmodig sjel.

Astrid Røer er det nyeste tilskuddet i gjengen vår. Hun er også barne- og ungdomsarbeider, og trives godt med å være ute sammen med barna.HVITVEIS
Tonje Notvik er pedagogisk leder og var ferdig utdannet i 2017. Som valgfag hadde hun natur, helse og bevegelse, noe Tonje fortsatt trives godt med i barnehagen. Etter endt utdanning gikk veien til Jørpeland barnehage, et år på stor avdeling og nå på småbarnsavdeling. Hun har også hatt et år som virksomhetsleder da Ida, nåværende virksomhetsleder, var i permisjon. Tonje ser du sjelden i dårlig humør, og hun har en egen evne til å være positiv i alle situasjoner. Hun er omsorgsfull og godt likt av barna.

Valentina Marthinsen har jobbet i barnehagen i 11 år. Valentina er under utdanning til å bli barne- og ungdomsarbeider og har bachelorgrad som lærer fra Filipinene. Valentina er ei positiv dame, hvor latteren sjeldent er langt borte. Hun er en trygg og omsorgsfull voksen for barna. Hun har erfaring med barn og unge med spesielle behov og har jobbet på langelandsmoen. Valentina er på avdelingen mandager-onsdager

Kjersti Sørbø startet karrieren i familiebarnehage og har jobbet med barn i 31 år. Hun har jobbet i Jørpeland barnehage i 21 år. Til tross for sin lange fartstid holder hun fortsatt koken, er mild og god med barna. Hun har i voksen alder tatt opp studier igjen, vært igjennom eksamener og tatt barne- og ungdomsarbeiderfaget (med KIBU). Kjersti har et godt fang og er tilstede for barna.

Laila Karin Horvei hadde familiebarnehage før hun startet i Jørpeland barnehage. Familiebarnehage startet hun med i 1995, og har jobbet med barn siden. Laila er brennende engasjert i arbeid med barn, og hiver seg over all faglitteratur hun kommer over, og er alltid oppdatert i faget. Hun har i flere år fulgt opp enkeltbarn med spesielle behov, og tar med seg mye god erfaring fra dette. Laila har som Kjersti tatt opp fag og blitt barne- og ungdomsarbeider (med KIBU) i voksen alder.BLÅKLOKKE

Silje Strand er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder. Silje er engasjert, og er en dame med mange baller i luften - og de vipper henne heller ikke av pinnen. Hun har mange kreative ideer, og er god og mild med både de små og store i barnehagen. Silje er tålmodig og viser omsorg. Nylig blitt sertifisert marte-meo praktiker.


Stine Rørheim v
ar ferdig barne- og ungdomsarbeider i 2015 og startet i Jørpeland barnehage i 2017. Stine er en rolig person, har stor omsorg for barna, og tar jobben sin på alvor. Hun kommer godt overens med alle, og er godt likt hos barna. Hun har alltid et godt fang å tilby de små, og er sammen med dem i lek og aktiviteter.

Marianne Heggheim 
er utdannet omsorgsarbeider og har jobbet i barnehagen i 11 år. Marianne tar også kurs for å jobbe med barn med spesielle behov. Marianne er rolig og jobber for barna. Hun er godt likt av barna og ei dame med godt humør.

I PERMISJON:
Kari Halsne Idsø er pedagogisk leder og har arbeidet i barnehage i 7 år og begynner på sitt 8 år som pedagogisk leder. Kari har også videreutdanning innenfor spesialpedagogikk, og har blant annet hatt spesialpedagogisk oppfølging av enkeltbarn på tidligere arbeidsplasser. Kari har vært på både liten og stor avdeling. Kari er en tydelig og trygg voksen for både barn og ansatte, og hun smiler mye og er i godt humør.

Stine Eriksen er også pedagogisk leder på hvitveis, og en rolig og finfin nordlending. Hun er utdannet barnehagelærer, og har småbarnspedagogikk som fordypning. Hun startet i praksis her i barnehagen når hun var under utdanning, og vi så fort at vi ikke måtte miste henne til en annen arbeidsplass. I 2021 fikk hun et vikariat i Jørpeland barnehage, og var da på stor avdeling. En omsorgsfull dame med et smittende smil.ADMINISTRASJON:

Ida Fjelde Maaland
startet som pedagogisk leder i barnehagen etter endt utdanning i 2014. I 2015 tok hun over rollen som virksomhetsleder i barnehagen. Hun har tatt styrerutdanning og master i ledelse på deltid. Ida har kontroll på det som skjer i barnehagen og har faglig kunnskap. Hun viser omsorg for både de ansatte og barna. På kontoret til Ida er alle velkomne, og ingen spørsmål er dumme!

STYRKET BARNEHAGE:

Kirsti Alsvik jobber som spesialpedagog i styrket barnehage (Strand kommune) og er mye innom barnehagen. Hun jobber med oppfølging av enkeltbarn, men har ofte med seg andre barn, så ikke bli forundret om Kirsti blir et samtaleemne hjemme. Kirsti er svært godt likt blant barna, og de elsker å få være med «i kjelleren» med henne. «Er det min tur å være med i dag?» er et vanlig spørsmål fra barna når Kirsti kommer inn på avdelingen. Kirsti er tålmodig, forståelsesfull og god med barna.

Agathe Veland-Høie jobber i styrket barnehage, og er inne hos oss som en ekstraressurs. Agathe er en kreativ og blid dame, og slår gjerne av en spøk. Hun viser omsorg for barna. Agathe har en fin måte og møte barna på, og er en trygg og god voksen. Hun arbeider for tiden med språkgrupper og er en ekstraressurs i forbindelse med flerspråklige barn.