Meny
Velg avdeling Forside
Esperantoveien 14 4100 Jørpeland
Telefon: 51 74 28 80 Send oss e-post
Redaktør: Ida Fjelde Maaland
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2021><<
oktober 2021
mtotfls
27282930010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607
Om ansatte i barnehagen

Her er litt informasjon om alle som jobber i Jørpeland barnehage. For bilde og kontaktinformasjon - gå inn på fanen som heter "våre ansatte".

BLÅKLOKKE

Silje Strand er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder. Silje er engasjert, og er en dame med mange baller i luften - og de vipper henne heller ikke av pinnen. Hun har mange kreative ideer, og er god og mild med både de små og store i barnehagen. Silje er tålmodig og viser omsorg.

Tonje Notvik
er pedagogisk leder og var ferdig utdannet i 2017. Som valgfag hadde hun natur, helse og bevegelse, noe Tonje fortsatt trives godt med i barnehagen. Etter endt utdanning gikk veien til Jørpeland barnehage, et år på stor avdeling og nå på småbarnsavdeling. Tonje ser du sjelden i dårlig humør, og hun har en egen evne til å være positiv i alle situasjoner. Hun er omsorgsfull og godt likt av barna.

Kjersti Sørbø startet karrieren i familiebarnehage og har jobbet med barn i 31 år. Hun har jobbet i Jørpeland barnehage i 21 år. Til tross for sin lange fartstid holder hun fortsatt koken, er mild og god med barna. Hun har i voksen alder tatt opp studier igjen, vært igjennom eksamener og tatt barne- og ungdomsarbeiderfaget (med KIBU). Kjersti har et godt fang og er tilstede for barna.

Mari-Anne Ravnås Olsen har fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Jørpeland barnehage siden 1990. Hun har kontroll på det meste, ler mye og liker å være der hvor ting skjer. Hun lever seg inn i historier og eventyr når hun forteller, noe barna liker godt. Hun har jobbet med barn med spesielle behov, og har blant annet en del erfaring med tegn til tale.

Farida El Arkoubi har jobbet som ringevikar i Jørpeland barnehage, og har nå et 50% vikariat.. Farida har arabisk som morsmål, og det er med å hjelpe å trygge de arabisktalende barna som starter i barnehagen og er usikker på sitt norske språk. Farida er god og varm mot barna, og er forståelsesfull og tålmodig i møte med dem. Hun er en blid og omgjengelig dame.

Agathe Veland-Høie jobber i styrket barnehage, og er inne hos oss som en ekstraressurs. Agathe er en kreativ og blid dame, og slår gjerne av en spøk. Hun viser omsorg for barna. Agathe har en fin måte og møte barna på, og er en trygg og god voksen.SKOGSTJERNE:

Kari Halsne Idsø er pedagogisk leder og har arbeidet i barnehage i 5 år og begynner på sitt 6 år som pedagogisk leder. Kari har også videreutdanning innenfor spesialpedagogikk, og har blant annet hatt spesialpedagogisk oppfølging av enkeltbarn på tidligere arbeidsplasser. Kari har tidligere jobbet på stor avdeling, men nå var tiden inne for å prøve seg med de yngste barna i barnehagen noe hun trives veldig godt med. Kari er en tydelig og trygg voksen for både barn og ansatte, og hun smiler mye og er i godt humør.

Marion Lysthaug er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i barnehagen i 4 år. Tidligere har Marion jobbet på ungdomsskole på ATO avdeling. Marion har godt humør, er rolig og omsorgsfull og tar seg god tid sammen med barna, hun har ett godt fang og er godt likt av alle barn.

Valentina Marthinsen har jobbet i barnehagen i 11 år. Valentina er under utdanning til å bli barne- og ungdomsarbeider og har bachelorgrad som lærer fra Filipinene. Valentina er ei positiv dame, hvor latteren sjeldent er langt borte. Hun er en trygg og omsorgsfull voksen for barna. Hun har erfaring med barn og unge med spesielle behov og har jobbet på langelandsmoen. Valentina er på avdelingen mandager-onsdager.

Marianne Heggheim
er utdannet omsorgsarbeider og har jobbet i barnehagen i 11 år. Marianne tar også kurs for å jobbe med barn med spesielle behov. Marianne er rolig og jobber for barna. Hun er godt likt av barna og ei dame med godt humør. Marianne er på avdelingen torsdag-fredag.


HVITVEIS


Siw Tungland Oaland er pedagogisk leder og har jobbet i Jørpeland barnehage i over 20 år. Siw er høyt elsket av barna på avdelingen, og er mild og omsorgsfull. Siw har lang fartstid på stor avdeling, men har de siste årene holdt seg på småbarnsavdeling. I år har avdelingen fulgt barna som har gått fra liten til stor avdeling, så nå er Siw på stor avdeling igjen. Har ekstra fag i spesialpedagogikk. Siw er samvittighetsfull og pliktoppfølgende.

Carlos Astorga-Vestersjø er for tiden (og dessverre) vårt eneste mannlige tilskudd i flokken vår. Han er pedagogisk leder sammen med Siw Tungland Oaland. Han har humor, er svært kreativ og har evnen til å få barna med seg og å engasjere. Han er kunstinteressert, og alle turene hans på forskjellige bruktmarkeder har gagnet barnehagen mer enn en gang! Han er god med barna, og er godt likt på avdelingen.

Laila Karin Horvei hadde også familiebarnehage før hun startet i Jørpeland barnehage. Familiebarnehage startet hun med i 1995, og har jobbet med barn siden. Laila er brennende engasjert i arbeid med barn, og hiver seg over all faglitteratur hun kommer over, og er alltid oppdatert i faget. Hun har i flere år fulgt opp enkeltbarn med spesielle behov, og tar med seg mye god erfaring fra dette. Laila har som Kjersti tatt opp fag og blitt barne- og ungdomsarbeider (med KIBU) i voksen alder.

Stine Rørheim var ferdig barne- og ungdomsarbeider i 2015 og startet i Jørpeland barnehage i 2017. Stine er en rolig person, har stor omsorg for barna, og tar jobben sin på alvor. Hun kommer godt overens med alle, og er godt likt hos barna. Hun har alltid et godt fang å tilby de små, og er sammen med dem i lek og aktiviteter.BLÅSKOG

Tina Jacobsen er pedagogisk leder på Blåskog, og var ferdig utdannet i 2014. Tina trives med å være ute og på tur, og er derfor på naturgruppen vår. Hun er en tålmodig sjel, går godt overens med alle og er en person som bryr seg. Tina er rolig av natur, men tar ansvar og kontroll der det trengs. Hun blir godt likt av barna på avdelingen.

Kari Barkved Næss
har lang fartstid i Jørpeland barnehage, og har tatt barne- og ungdomsarbeiderfag i voksen alder. Hun har grønne fingre, og er den personen i barnehagen som kan mest om natur og miljø. Hun er en rolig og stødig dame, og er omsorgsfull. Hun har en positiv holdning, og klager sjelden.

Solveig Bakke har også en del år i Jørpeland barnehage – 28 år. Solveig trives med dramatisering og lever seg inn i samlingsstundene og får barna engasjerte. Hun gjør en ekstra innsats for å gjøre samlinger, eventyr og fortellinger ekstra spennende, og kler seg gjerne ut. Hun bryr seg og har hjerte for barna, og er dyktig på de gode samtalene med barna.

Aud Marit Velle har vært i Jørpeland barnehage siden 1994. Aud Marit nærmer seg pensjonsalder, noe som på ingen måte kommer tydelig frem i barnehagen. Hun er aktiv på fritiden med både barn, barnebarn og turer i skog og mark. Hun er oppdatert, god med barna, og har et godt fang.

Kristine Thomassen startet som lærling i Jørpeland barnehage, og har fått erfaring både fra barnehage og skole. Hun ble barne- og ungdomsarbeider i 2017. Før hun kom tilbake til Jørpeland barnehage tok hun påbygg. Kristine er populær hos barna, er kreativ og leverer gode samlingsstunder for barna. Kristine er svært omsorgsfull, og har et hjerte for barn som trenger ekstra omsorg og oppfølging.


ADMINISTRASJON:

Ida Fjelde Maaland
startet som pedagogisk leder i barnehagen etter endt utdanning i 2014. I 2015 tok hun over rollen som virksomhetsleder i barnehagen. Hun har tatt styrerutdanning på deltid, og holder for tiden på med å ta master i ledelse. Ida har kontroll på det som skjer i barnehagen og har faglig kunnskap. Hun viser omsorg for både de ansatte og barna. På kontoret til Ida er alle velkomne, og ingen spørsmål er dumme!

STYRKET BARNEHAGE:

Kirsti Alsvik jobber som spesialpedagog i styrket barnehage (Strand kommune) og er mye innom barnehagen. Hun jobber med oppfølging av enkeltbarn, men har ofte med seg andre barn, så ikke bli forundret om Kirsti blir et samtaleemne hjemme. Kirsti er svært godt likt blant barna, og de elsker å få være med «i kjelleren» med henne. «Er det min tur å være med i dag?» er et vanlig spørsmål fra barna når Kirsti kommer inn på avdelingen. Kirsti er tålmodig, forståelsesfull og god med barna.