Velg avdeling Grønn base
Telefon: 482 94 596 Send oss e-post

Velkommen til Grønn base 2021-2022!

Det er en sprudlende gjeng med 18 barn på Grønn base denne høsten! Vi har 13 førskolebarn og 5 tre-åringer hos oss. Begge gruppene kommer til å være mye ute på tur! På denne siden vil dere finne informasjon og bilder fra hverdagen vår, samt månedsplan.

De voksne som jobber her er:

Guro, pedagogisk leder

Kjersti, pedagogisk leder

Elisabeth, fagarbeider

Thorhild, assistent

Tonje, lærling

Ole Martin, assistent/ringevikar

Grønn base har mobilnummer: 488 92 499

Her er litt bilder fra 3 åringene sin hverdag i barnehagen.

De siste ukene har vi hatt mange ulike turer og aktiviteter. Vi har blant annet vært på tur i trollskogen der vi "så" mange ulike skapninger og laget "landart".  Vi var i bekken der vi lekte med båter. Vi brant bål ved Gapahuken slik at vi fikk kullstifter som vi har laget kunst av. Vi har hatt bokstavjakt og laget ord av bokstavkjeks. Vi har hamret, saget og spikket ulike figurer og vi har gjort mye mer.

Her er litt bilder fra 3-årsgruppa. Vi har blant annet gått på tur, hatt vannlek i bekken og lekt brannmenn i brannvernuka :-)

Vi er godt i gang med brannvernuka her i barnehagen.

Her er litt bilder fra turer og lek på 3 års gruppa på Grønn og Rød base de siste dagene.