Velg avdeling Gul base
Telefon: 51740280 Send oss e-post

Velkommen til Gul base 2020-2021!

Dette barnehageåret ønsker vi velkommen til 5 nye barn, og vi blir 12 totalt. På denne siden vil dere finne månedsplan, diverse informasjon og bilder fra hverdagen vår.

De voksne som jobber her er:

Grete, pedagogisk leder

Solveig, fagarbeider

Torill Amalie, fagarbeider

Gunnhilde, assistent

Gul og Hvit base har felles telefonnummer: 51 74 02 86

Gul base har mobilnummer: 474 74 394

Her kommer noen kjekke bilder fra aktivitetene den siste tiden. Vi har malt flotte høstbilder, vært på tur å funnet mange fine høstblader som vi klistret på treet vårt på avdelingen. Og vi har vært på tur i det flotte kalde høstværet:)

De siste dagene har vi hatt mye vær og vi har virkelig fått opplevd høsten på kroppen. Vi har lekt ute i vinden med selv lagte drager, vært ute i øs pøs regnver og vasket utelekene med svamp, vann og såpe. Vi synger "Nå er det høsten kan du se", vært i skogen og plukket med oss høstting som vi har laget bilder av. Vi takker Siri for tiden hun har vært i lag med oss og ønsker henne masse lykke til i studiene sine.

Her kommer noen kjekke bilder fra uteaktivitetene våre. Vi har vært så heldige å ha besøk av både hjullaster og gravemaskin rett utenfor barnehagen, så det har vært spennende å følge med på. På de våte dagene har vi hoppet i pyttene, lekt med fallskjermen, hatt høstlotto, lett etter dyr under blader og steiner og vi har vært i skogen og plukket blader.

Vi har hatt brannvernuke, med samling om Bjørnis, brannbilen og vi har sunget sangen "Når det brenner". Vi har malt brannhjelmer og flammer på vinduet og de barna som turte fikk være brannmenn og måtte slukke brannen i lekehytta, dette var stas:)

Her kommer litt bildedryss fra den første tiden i barnehagen. Nå i tilvenningstiden har vi vært så heldige å fått mange fine dager ute, vi har blåst såpebobler, lekt i sanden, hatt sangleker, syklet, reilet, tegnet med kritt og vi har hjulpet med å rydde og smake på det som finnes i grønnsakshagen. Veldig kjekt å være i gang med et nytt barnehageår:-)