Velg avdeling Gul base
Telefon: 482 94 596 Send oss e-post

Velkommen til Gul base 2021-2022!

Dette barnehageåret ønsker vi velkommen til 5 nye barn, og vi blir 12 totalt. På denne siden vil dere finne månedsplan, diverse informasjon og bilder fra hverdagen vår.

De voksne som jobber her er:

Grete, pedagogisk leder

Torill Amalie, fagarbeider

Gitte, assistent

Karin, fagarbeider

Gul base har mobilnummer: 474 74 394

Nytt år og nye muligheter:-)

Her kommer litt bildeglimt fra desember måned.. vi var så heldige å få ett par dager med snø - knallkjekt!  Vi har hatt innkjøring og blitt kjent med Irene. De eldste barna gikk på tur til sentrum, nissefar var ikke hjemme, men barna fikk titte inn i nissehuset, gikk rundt juletreet og spiste lunsj på benken. Vi har laget juletre med borrelås med pynt som henger på avdelingen, og lekt oss med julens begreper.

Mange små forventningsfulle barn som kom på nissefest i dag. Selveste sentrumsnissen kom på besøk til oss og delte ut godteposen gjennom vinduet. Vi har sunget, gått rundt juletreet og spist nissegrøt til lunsj. En koselig dag for små og store:-)

I dag fikk de eldste barna på Hvit og Gul base bli med på en spennende tur...

Her kommer litt bilder fra den siste uken i barnehagen. Vi har laget havrekjeks som vi koste oss med til lunsj. De eldste har vært på tur i skogen og utforsket naturen og plukket høstblader som vi laminerte og laget fine høstbilder med. Vi har hatt lesegrupper, der vi er blitt kjent med babblerne, et språkutviklingsopplegg for de yngste barna. Og i dag fikk vi besøk fra "Elgene" fra Hjelmeland sparebank, som var rundt i barnehagene og delte ut refleksvester.