Velg avdeling Gul base
Telefon: 482 94 596 Send oss e-post

Velkommen til Gul base 2020-2021!

Dette barnehageåret ønsker vi velkommen til 5 nye barn, og vi blir 12 totalt. På denne siden vil dere finne månedsplan, diverse informasjon og bilder fra hverdagen vår.

De voksne som jobber her er:

Grete, pedagogisk leder

Solveig, fagarbeider

Torill Amalie, fagarbeider

Gunnhilde, assistent

Gul base har mobilnummer: 474 74 394

En flott uke med mange kjekke uteaktiviteter, perling, fallskjerm, dukkelek, sang og musikk, stas å hjelpe Torill Amalie i grønnsakshagen, spennende å få smake på det som vokser.. Kjekk tur hjem til Torill Amalie der barna fikk prøve bassenget og spiste pølse, og vi var å besøkte rompetrollene som vi slapp ut i skogen, alt gikk fint med dem, de var ikke blitt til frosker helt enda;-)

Ønsker alle en fin helg!

Vi koser oss i barnehagen med sol og varme..barna blir malte etter eget ønske, alltid kjekt med ansiktsmaling:-) Kjekke bilder fra tur til Jørpelandsholmen og Badestranden, vi fanget krabber, skjell og reker, litt kaldt i sjøen men herlig å duppe tærna uti allikevell:-)

Vi feiret gjenåpningen med sommerfest, barna på stor base hadde hvert sitt sanginnslag og vi feiret Maja 3 år og Selma 6 år:-) Vi har hatt smågrupper der barna har fått testet hammer og spiker og vi har hatt lesegrupper med "Den lille røde høna" og "Babblarne". Det har vært veldig spennende å følge utviklingen til rumpetrolla, noen av dem har fått føtter så nå var tiden klar for å slippe dem ut i naturen igjen. Ellers har vi hatt noen kjekke turer både til Skarbekken og til Jørpelandsholmen.

Her kommer litt bildeglimt fra uken som har vært. Vi har i gruppene funnet frem hammer og spiker og laget flotte kunstverk, hatt vannlek med såpebobler, byttet vann på rumpetrollene og vært på kjekke turer både til skarbekken, apekatt-lekeplassen ved Brauta og vi har spilt fotball på Pedersplassen.

Ønsker alle en fin langhelg:-)

En kjekk dag med stasjoner ute med ulike leker, ansiktsmaling, kaste i ball i bøtte, bowling og hinkespill. Vi var med på allsang da de store kom gående i tog rundt barnehagen, og vi avsluttet festen med pølse, saft og is:-)

Ønsker alle en fin langhelg og 17.mai feiring:)