- Blåskog

Laila Karin Hoveri - Ekstra assistent

Påskekos på Nordlys
Publisert: 15.04.2014 skrevet av: Ida Fjelde Maaland

På tirsdag pakket vi sekken og dro til Nordlys alle sammen. Her lekte vi, grillet pølser og koste oss. Deilig med herlig vær! =)

picture

PÅSKE
Publisert: 11-04-2014 skrevet av: Silje Alsvik

I dag har vi hatt påskefrokost i barnehagen... Det ble laget stor buffet på kjøkken med masse god mat, tilogmed gul gele! Mange små og store satte av litt ekstra tid denne morgenen sammen med oss, det var GØY..

Etter påskefrokosten hadde vi fellessamling på gangen. Her fortalte førskolegruppen om påskebudskapet som de selv har tegnet på et langt ark. Dette kan man se i den lange gangen. Så fikk vi høre historien om høna som ikke kunne legge egg, en veldig koselig historie som fanger alle barna. MEN..

PLUTSELIG dukket det opp en rar skapning i kjøkkenvinduet.. Alle barna reiste seg og til deres store glede var det PÅSKEHAREN som hadde tatt turen innom!

picture

GOD PÅSKE TIL ALLE SAMMEN!!